jørgine massa vasstrand

Det blir hennes fjerde barn og andre sammen med ektemannen Morten Sundli. Jørgine Massa Vasstrand.


Pin Pa Workout

Desember delte Vasstrand et bilde på Instagram hvor hun skrev at det var tre uker igjen til termin.

. Tvillingene er fra før av TV. Med en økning på rundt 60000 kroner fra 2019 håvet 32-åringen inn totalt 4270158 kroner i 2020. Det begynner for alvor å nærme seg fødsel for Jørgine Vasstrand.

- Ante fred og ingen fare Advokaten til den siktede 23-åringen i Tolga-saken. Jørgine Massa Vasstrand har foreløpig ikke besvart RBs henvendelser. Samtidig som Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn er hun på jakt etter nye deltakere til suksess-serien Norges tøffeste.

I mars i fjor kunne treningsinfluenser og TV-profil Jørgine Massa Vasstrand 32 bedre kjent som Funkygine avsløre at hun var den nye programlederen i NRK-satsingen Norges tøffeste. - Har vært mest grining Jørgine Massa Vasstrand hadde termin for flere dager siden. Det kommer altså en ny sesong av seerfavoritten til glede for fansen.

Jørgine Massa Vasstrand hadde termin for flere dager siden. I begynnelsen av juli ble det kjent at influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand 32 også kjent som Funkygine venter barn igjen. På toppen av skattelistene for 2020 troner Jørgine Massa Vasstrand bosatt på Jessheim.

32-åringen var selv med i programmet i 2016 og nå skal hun lede programmet for andre året på rad. Emil Massa Vasstrand 24 og Silas Massa Vasstrand 24 er best kjent som brødrene til treningsblogger og programleder Jørgine Funkygine Massa Vasstrand 32. Treningsprofilen har holdt en svært stabil inntekt det siste året.


Pin On She S Killin It


Pin Auf Health


Pin Pa Workout


Pin On Fit Gym Babes 2017


Pin On Fitness


Pin Pa Teknik Rehab


Pin Pa I Like Her


Pin On Motivation


Pin Pa Frau Im Schneidersitz


Pin Pa Trening


Pin Pa Notskinnybutstrong


Pin Pa Frau Im Schneidersitz


Pin Pa Health And Fitness


Pin On I Like Her


Show Me The Abs Bodybuilders Lifestyle Brands Abs


Pin On Heels Flats


Funkygine Helse Og Trening Helse Trening


Pin Pa Crossfit Fit


Pin Pa Lifestyle

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel